Oana Zăvoranu, în vizorul DNA! Şoc în lumea mondenă din România

Posted at

Oana Zăvoranu a stârnit un imens scandal după ce l-a acuzat pe medicul Bogdan Ioan Furtună că i-ar fi furat o sumă imensă. Totul s-ar fi întâmplat după ce vedeta l-ar fi numit în fruntea clinicii sale pe fostul director de la Spitalul Colentina.

Oana Zăvoranu, în vizorul DNA! Vedeta şi reprezentantul ei i-au solicitat medicului o sumă importantă. Oana Zăvoranu a intrat în direct la România TV şi s-a contrat dur cu Ioana Mateş, avocata medicului Bogdan Ioan Furtună. Oana Zăvoranu l-a acuzat pe medicul Bogdan Ioan Furtună că i-a furat 800.000 de euro!

Oana Zăvoranu, în vizorul DNA!

Alte ArticoleTratament naturist pentru plămâni. Cum să-ți cureți sistemul ...Brigitte, despre infidelităţile lui Ilie Năstase: „Cât ...Mădălin Voicu nu a participat la nunta fiului său: „Sunt ...

Bogdan Ioan Furtună a fost administratorul centrului medical One Life SRL până în 2019. Oana Zăvoranu susţine că, profitând de această funcţie, medicul a sustras sume mari de bani. „S-a întâmplat totul la sfârşitul anului 2016, fiindu-mi prezentat ca fiind un medic serios, dintr-o familie de medici. Nimic din CV şi aparenţe nu dădea de bănuit. Dispuneam de bani cash şi a început individul să-mi ceară diverse sume de bani la ceas de noapte, pentru a cumpăra diverse aparate pentru clinică. Când nu am găsit niciun aparat medical în clinica noastră, atunci am descoperit că e ceva putred. Soţul meu a găsit în 2018 nişte facturi falsificate, pe nişte aparate-fantomă. Avocaţii la care am apelat au înregistrări video şi audio cu momentele în care doctoraşul se milogeşte la mine. Acest individ este un şmecher, un profitor şi un escroc. Pe unde a fost, a fost dat afară, pentru că a ciordit, pe româneşte”, a declarat Oana Zăvoranu.

EXCLUSIV. Oana Zăvoranu s-a dezlănţuit în direct, după ce i s-a dat ţeapă de sute de mii de euro

Oana Mateş a negat acuzaţiile aduse clientului său. „Din păcate, oana Zăvoranu este într-o mare eroare. Clientul meu nu a avut disponibilitea şi nici dreptul pentru a administra acea clinică. Aşa-zisele acuze nu au fost decât ameninţări, aduse de către Oana Zăvoranu! Aşa-zisele tentative de mediere nu au fost decât ameninţări la adresa clientului meu. A fost o invitaţie la sediul cabinetului de avocat, unde Bogdan Furtună a venit fără apărător. Nu i s-a prezentat niciun document. Îi spun oanei  Zăvoranu că prezenţele ulterioare ale dânsului au fost făcute strict sub consilierea şi supravegherea mea”, a spus Oana Mateş.

Add your Ad HERE Add your Website HERE