Andreea Mantea şi fiul ei, David, infectaţi cu Covid-19. Momente cumplite pentru vedeta TV

Posted at

Andreea Mantea este infectată cu Covid-19 şi se alătură unei liste lungi de vedete ca Monica Anghel, Viorica de la Clejani, Alina Puşcău, Theo Rose şi Elena Merișoreanu. Mai mult, şi fiul ei, David, are coronavirus!

Andreea Mantea şi fiul ei, David, infectaţi cu Covid-19. Andreea Mantea şi fiul ei, David, infectaţi cu Covid-19. Vedeta este izolată de aproape 8 zile și nici ea, dar nici fiul ei, David, nu se simt foarte bine, scrie Cancan.

Andreea Mantea şi fiul ei, David, infectaţi cu Covid-19

În urmă cu câteva zile, David, băiatul Andreei Mantea, a avut câteva episoade febrile, care au reușit să o sperie și mai tare pe vedetă. Din fericire, starea micuțului nu s-a agravat și nu a fost nevoie de spitalizare.

Vedete care s-au îmbolnăvit de COVID-19 în valul 4

Monica Anghel (50 ani) a avut primele simptome specifice bolii când a decis să se testeze. Rezultatul a fost pozitiv, iar cântăreața, cel mai probabil, s-a expus riscului de a contracta COVID-19 la evenimentele la care a participat. „Sunt vaccinată cu ambele doze și, cu toate acestea, tot am făcut covid. Aveți grijă de voi!”, a fost mesajul transmis de Monica Anghel.

Cum se simte Alina Eremia după ce a fost infectată cu Covid. Fratele artistei a făcut declaraţii: „Amândoi suntem izolaţi”

Vaccinată cu Pfizer, Elena Merișoreanu (72 ani) a ajuns, vineri, 17 septembrie, pe mâinile medicilor de la Institutul „Matei Balș”, din Capitală, după ce a chemat Ambulanța. „E, de unde am luat? De la filmări sau de la evenimente, că știți cum e… Toți să te pupe, să facă poze. Sunt bine, mulțumesc Lui Dumnezeu și medicilor de aici care sunt extraordinari”, declara Elena Merișoreanu.

Alina Puşcău, infectată cu varianta Delta. Fotomodelul şi-a văzut moartea cu ochii: „Regret că nu am făcut vaccinul”

Și Irinel Columbeanu (64 ani) a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus și a fost internat în Spitalul Ilfov. Theo Rose (24 ani) a fost diagnosticată pentru a doua oară cu COVID-19 și a mărturisit că nu este vaccinată. Cântăreața a dezvăluit că simptomele nu diferă cu mult față de cele din luna noiembrie, de anul trecut! Nici Adela Popescu (34 ani) nu a scăpat de COVID-19. Prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV, a fost diagnosticată pozitiv cu SARS-CoV-2, la doar câteva zile după ce a revenit pe sticlă. „M-am simțit rău, așa că am făcut testul Covid, care, din păcate, a ieșit pozitiv”, a povestit Adela Popescu. Viorica de la Clejani (48 ani) a ajuns, de urgență, la Institutul Matei Balș, zilele trecute, după ce a simțit că respiră cu dificultate. A rămas spitalizată pentru a primi tratament și a recunoscut că regretă că s-a vaccinat pentru COVID-19.

Citește și... Monica Pop aruncă bomba. De ce a explodat, de fapt, numărul cazurilor de Covid-19: „Omul trebuie să știe lucrurile astea” Cât orez se pune la 1 kg de carne pentru sarmale: Secretul unui gust senzațional
Add your Ad HEREAdd a Blog Article Add a News Add your Website HERE