Adevăratul motiv pentru care Bogdan Stanoevici a murit. Ce bacterie s-a descoperit în corpul actorului

Posted at

Moartea regretatului actor Bogdan Stanoevici a fost subiect de dezbateri în spaţiul public, având în vedere că acesta era un aspru contestatar al măsurilor de prevenţie în ceea ce priveşte noul coronavirus.

Adevăratul motiv pentru care Bogdan Stanoevici a murit. Mulţi spun că decesul lui a survenit tocmai pentru că nu a respectat restricţiile puse de specialiştii români, iar forma de COVID pe care o avuse i-a fost fatală. Iată însă ce spune un jurnalist cunoscut despre adevăratul motiv pentru care Bogdan Stanoevici s-a stins din viaţă.

Adevăratul motiv pentru care Bogdan Stanoevici a murit. Ce bacterie s-a descoperit în corpul actorului

Alte ArticoleTragedie în Franța! Un șofer român de TIR a fost găsit mort ...Pensii 2021. CCR, decizie pe sesizarea guvernului privind creşterea ...Femeie din Galați, păcălită de o firmă de electronice. A ...

„Nu aș fi scris niciodată cele de mai jos dacă, potrivit unui obicei românesc sau nu, habar nu am, pe subiect nu s-ar fi bătut câmpii crâncen, și nu s-ar ajuns cu stabilirea vinovățiilor până în zone care țin strict de patologiile psihiatrice.

Este despre moartea unui actor, Bogdan Stanoevici. Dumnezeu să-l odihnească! Bogdan Stanoevici a ajuns la Spitalul Sf. Pantelimon, în data de 24 noiembrie, în stare gravă. Era deja în a 8-a zi de la debutul Covid-19, mai precis a simptomatologiei. Cele 8 zile întârziate le petrecuse în campania electorală.

Din primele ore de la internare, a fost necesară administrarea de oxigen, pentru că afectarea pulmonară era enormă, de 80% și a fost trecut imediat pe tratament, conform protocolului pentru stadiul bolii, Bronhopneumonie SARS-Cov2.

Starea generală a actorului a continuat să se degradeze până când, în noaptea de 16/17 decembrie a fost necesară intubarea. A început ventilarea mecanică și totodată a fost pornită tehnica de dializă complexă, pentru că rinichii nu mai funcționau decât în proporție de 50%.

În 23 decembrie, în momentul în care CT-ul pulmonar a evidențiat o afectare pulmonară catastrofală, de 90%, s-a luat legătura cu Prof. Dr. Șerban Bubenek, șef secție ATI, Spital Fundeni, în vederea transferării pacientului și inițierii procedurii ECMO (extracorporeal membrane oxygenation), mai pe înțeles, „plămân artificial”, ceea ce s-a și întâmplat în 24 decembrie. În ciuda tuturor eforturilor depuse, starea actorului a continuat să se deprecieze până la deces.

Forma gravă de Covid-19 dezvoltată de Bogdan Stanoevici a fost determinată de comorbiditățile pe care le avea: astm bronșic din copilărie, fost fumător cu fibroză pulmonară și hipertensiune arterială stadiul 1.

Așa-zisa infecție nozocomială a fost de fapt o enterocolită cu Clostridium difficilae, provocată de o bacterie localizată în intestin și care poate deveni patogenă în anumite condiții. Cu tratamentul administrat conform antibiogramelor efectuate actorul fusese vindecat”, a scris Mirel Curea, potrivit EVZ.

Citeşte şi: Bogdan Stanoevici „nu a murit din cauza Covid!”. Codrin Ştefănescu a dezvăluit ce l-a ucis de fostul ministru

Add your Ad HERE Add your Website HERE