lenjerie de pat poplin 100% bumbac

Posted at

Bumbacul Poplin este o tesatura fina de bumbac mercerizat, confectionat pentru produse cu o calitate superioara, ce are firele de urzeala mai subtiri decat cele de bateala, toate acestea pentru o rezistenta ridicata in timp si pentru a oferi un somn odihnitor fara problema transpiratiei, oferind lejeritate si comfort pe timpul noptii. Lenjeria de pat poplin este alcatuita din 100% bumbac este realizata dintr-un material placut la atingere,iar imprimeul este realizat incat culorile persista la spalari repetate.

Calitatea acestor lenjerii de pat este dată de țesatură, modul cum sunt lucrate, cu atenție la detalii, de finisaje si de cusaturi.Țesătura este sanforizată, adică nu intră la apă și are protecție antibacteriană.

Dimensiune cearceaf pilota: 160cm x 220cm

Dimensiune cearceaf pat: 160cm x 240cm

Dimensiune fata de perna: 50cm x 70cm (1 bucata)

Durata de viata poate ajunge si la 5 ani fara urme prea mari de deteriorare.

Aceste lenjerii nu necesita un tratament special cand vine vorba despre intretinerea lor. Temperatura apei in care sunt spalate nu trebuie sa depaseasca 60 grade celsius, inalbitorii chimici sunt exclusi, iar temperatura de calcare trebuie sa fie de maxim 120 grade celsius.

Asadar puteti achizitiona o lenjerie de calitate Poplin si o puteti trata ca pe oricare alta lenjerie din dulapul dumneavoastra.

OFERTE SAPTAMANALE:

Lenjerie de pat pentru 1 persoana, cu 3 piese, confectionata din Bumbac Poplin.

Lenjerii de pat 3D : 2 Seturi – 149 lei

Lenjerii de pat Satinate: 2 Seturi – 169 lei

Lenjerii de pat Finet: 2 Seturi – 189 lei

OFERTE PERSONALIZATE:

Pentru comenzi intre 500 si 1000lei ai 10% discount.

Pentru comenzi mai mari de 1000 lei beneficiezi de oferte personalizate.