Service huawei Bucuresti

Posted at

Smartphone-ul a ajuns a avea un rol din ce în ce mai important, iar momentele în care nu-l avem la dispoziție pot fi destul de deranjante. Te ajută în a fi mai productiv în timpul zilei, în a face diverse task-uri,apeluri,mesaje.Nimeni nu-și dorește ca telefonul să ajungă în service, dar neprevăzutul se întâmplă și de cele mai multe ori îți dorești ca problema terminalului să fie rezolvată prompt și în cel mai scurt timp să-l ai din nou în buzunar.

Este una din problemele din România: da, reparațiile terminalelor care nu mai sunt în garanție costă. Nu se poate folosi liță, nu se pot face lipituri de mântuială sau utiliza componente, altele decat cele originale. Service Huawei Bucuresti fiind autorizat nu poate lucra cu improvizații.Service huawei Bucuresti lucreaza doar cu piese originale si de calitate 100%, aduse direct de la producatorii celor mai renumite brand-uri ale diferitelor modele.

Folosind piese originale de calitate, iti putem asigura o garantie de 12 luni, comparativ cu alte service-uri care ofera doar 3 sau maxim 6 luni garantie. le de telefoane. Vino la noi si te vei convinge personal de asta! Daca este spart numai ecranul sau ai nevoie doar de un touch-screen nou, daca ti s-a rupt doar mufa USB al telefonului sau daca este doar o eroare de soft, etc, remedierea se face garantat pe loc sau in aceeasi zi.

Cateva dintre modele Huawei pentru care oferim service si asistenta :

Huawei P8 Lite 2017

Huawey P9 Lite 2017

Huawei P10 Lite

Huawei P20 / Huawei P20 Lite

Huawei Honor

Huawei Mate

Reparatii hardware des intalnite si solutionate la iDoctor Service :

-Inlocuire display

-Inlocuire sticla display

-Inlocuire touch screen

-Reparatii contact cu lichid

-Reparatii placa de baza

-Reparatii procesor si memorii

-Reparatii antene semnal

-Reparatii inlocuire casca

-Reparatii inlocuire difuzor

-Reparatii mufa, si port incarcare

-Inlocuire baterie si carcasa